Scroll Top

Aftermovie

DE BESTE MANIER OM JE EVENEMENT TE PROMOTEN

“Wauw wat was het toch een fantastisch evenement”

“Ik wil hier ook heen!”

Dat zijn reacties die je wilt krijgen en ook zal krijgen na het delen van een aftermovie van je evenement. Of het nou om een festival, sportwedstrijd, conferentie of een ander evenement gaat: een aftermovie is onmisbaar. Het zorgt er namelijk voor dat de bezoekers het evenement absoluut niet zullen vergeten. Maar het is ook zeker de beste manier om promotie te maken voor de volgende editie van het evenement. Onze opdrachtgevers geven altijd aan dat de aftermovie een veel duidelijkere weergave van de sfeer van de dag geeft dan enkel de foto’s.


Video afspelen

feest

Op een feest of festival komt alles samen: goede muziek, fijne mensen, lekker eten en leuke activiteiten. Die sfeer is het beste te vast te leggen met bewegende beelden die op de juiste manier ge-edit zijn.

Tijdens het filmen zijn we constant alert: waar gebeurt iets bijzonder? Waar lacht iemand? Dat leggen we vast! Tijdens het editen hebben we altijd de sfeer van het evenement in ons achterhoofd. Op basis daarvan kiezen we de editstijl (bijvoorbeeld vlot en hip of juist rustig en informatief) en de juiste muziek.

Voor het luxe feestje Bubbles and Boats in Enkhuizen maakten we deze vlotte aftermovie.

Evenement

Evenementen zijn ontworpen om bezoekers te boeien, te inspireren en te verbinden. Wij leggen de juiste vibe van het evenement vast!

De Groene Karavaan is een rondreizend festival in Overijssel dat in een jaar tijd in vier verschillende regio’s plaatsvond. Wij maakten van elk regiofestival een aftermovie! We filmden workshops, activiteiten, markten, inspirerende sprekers en geboeide deelnemers van alle leeftijden.

Video afspelen

Sportwedstrijd

Een sportwedstrijd is spanning en sensatie! Het publiek is vaak net zo fanatiek als de sporters zelf en de supporters zien dus heel graag hun favoriete sporter of team in actie. Een aftermovie van de wedstrijd zorgt ervoor dat de bezoekers het event weer helemaal herbeleven. Om de betrokkenheid van de supporters te vergroten tijdens het sport evenement zelf, kun je ook tijdens het event het publiek voorzien van videocontent. Voor raceteam Rowe Racing maakten we tijdens grote meerdaagse races social media video’s die direct na het filmen ge-edit en gepost werden op social media, nog tijdens de wedstrijd dus. Op die manier werden de fans helemaal meegenomen in de spanning van de coureurs en monteurs in de pitbox, de paddock en op verschillende locaties op het circuit.
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER EEN AFTERMOVIE

Een aftermovie is een videoclip die gemaakt wordt na een evenement die de hoogtepunten en sfeer van het evenement laten zien.

Een aftermovie is een ideale manier om herinneringen na een evenement levend te houden en om toekomstige evenementen te promoten. Ook is het een geweldige manier om deelnemers en sponsoren te bedanken en hun betrokkenheid bij het evenement te laten zien.

In een goede aftermovie zitten beelden en geluiden (toegevoegde muziek maar bijvoorbeeld ook stukken gesproken tekst van presentaties) die de sfeer van het evenement goed weergeven. De hoogtepunten komen naar voren en de kijker wordt enthousiast van de video.

De kosten van een aftermovie hangen af van de wensen en behoeften, elke productie is anders. Laat ons weten wat je wensen zijn, dan kunnen we vrijblijvend een offerte opsturen.