Scroll Top

Dronevideo

UNIEKE BEELDEN DIE DE AANDACHT VAN JOUW DOELGROEP TREKKEN

Met een drone kun je unieke beelden maken vanuit een nieuw perspectief! Of je nou een adembenemend beeld wil van een landschap, spectaculaire shots van een nieuw voertuig of de volledige sfeer van een evenement wil vastleggen, met een drone breng je een extra dimensie aan je video.

Hier zie je een aantal voorbeelden van video’s waarin dronebeelden verwerkt zijn:

Video afspelen
Eén van onze favoriete dingen om te filmen met een drone is natuur. Dat komt door het verrassingseffect. Als je door de natuur wandelt, bijvoorbeeld in een bos, langs het strand of in de bergen, zie je het landschap vanuit jouw eigen ooghoogte. Maar op het moment dat je met een drone omhoog gaat vliegen zie je datzelfde natuurgebied ineens vanuit een heel ander perspectief. Wij staan vaak zo versteld hoe anders dat gebied er dan ineens uitziet. In deze promotievideo van een vakantieaccommodatie zie je veel dronebeelden.
Ook bij het filmen van voertuigen raden we het gebruik van dronebeelden aan. Je ziet het voertuig vanuit een heel ander perspectief waardoor je spectaculaire en unieke beelden krijgt. Het kan een hele uitdaging zijn om het voertuig te volgen met de drone, maar inmiddels zijn we hier ervaren mee. In deze social media video van een bedrijf die luxe sloepen verkoopt, hebben we veel dronebeelden gebruikt.
Video afspelen
drone regelgeving
De regelgeving over drone vliegen varieert per land maar over het algemeen gelden er strikte regels om de privacy, veiligheid en het beschermen van het luchtruim te waarborgen. In Europa geldt de EASA-regelgeving. Deze regelgeving onderscheidt verschillende categorieën drones, afhankelijk van het gewicht en de omgeving waarin ze gebruikt worden. Bij Upstream Productions hebben we de juiste training en certificaten om drone te mogen vliegen in Europa.
DRONE APPARATUUR
Dankzij de snelle ontwikkeling van drone technologie is het nu mogelijk om op een eenvoudige en betaalbare manier hoogwaardige video opnames te laten maken. Bij Upstream Productions werken we met 4K drone apparatuur waarmee we haarscherpe beelden kunnen maken. We vliegen momenteel met de DJI Air S2 en houden altijd de technologische ontwikkelingen in de gaten.