Scroll Top

Over ons

upstream productions

Een enorme liefde voor visuele storytelling! Daarmee kun je de filmmakers van Upstream Productions het beste omschrijven.

Alleen een paar mooie beelden schieten is voor ons niet genoeg want daarmee bereik je niet je doel. Daarom gaan wij altijd uit van het volgende:
“They may forget what you said but they will never forget how you made them feel!”
We zorgen ervoor dat de kijker een verhaal te zien krijgt waardoor die geraakt wordt. Of dat nou is omdat de video verbazing, blijdschap of empathie opwekt; het gaat erom dat de kijker een gevoel overhoudt na het kijken van de video.
Dat begint bij een hele goede voorbereiding. Samen met de klant stellen we een strategie op hoe we met de video(‘s) de gewenste doelen kunnen bereiken. Vanuit daar wordt het concept en scenario bedacht. In alle fases van de productie werken we vanuit die strategie. Tijdens de draaidag gebruiken we professionele 4K apparatuur om de mooiste beelden te schieten. Dan begint de montage, een niet te onderschatten productiefase en 1 van onze grootste krachten. Door een sterke voice-over, de juiste muziek en professionele interview technieken zetten we het beste verhaal neer! Zo creëren we samen met de klant een unieke productie die gemaakt is vanuit een sterke formule en opvalt tussen alle online videocontent.

Upstream Productions is gevestigd in Zwolle maar werkt door heel Nederland en internationaal.

De oprichter en eigenaar van Upstream Productions is Saskia Viet. Zij werkt samen met gedreven freelancers om het beste uit de videoproducties te halen.
Saskia Viet, Eigenaar van videoproductie bedrijf Upstream Productions

Saskia Viet

Eigenaar /
filmmaker

Milan Scholma, Filmmaker

Milan sCholma

Filmmaker

Menno Ruis, Stagiar Mediavormgever

Menno Ruis

Mediavormgever

Dyon Plekkenpol, Stagair AV Specialist bij videoproductie bedrijf Upstream Productions

Dyon plekkenpol

Editor / Cameraman